Ting du skal undlade at lave sjov med til din køreprøve :D


1. Inden du skal til prøve, fylder du bagsædet op med tomme ølflasker og hilser på den sagkyndige med en guldbajer i hånden.

2. Kom til køreprøven i jakkesæt. Inden den sagkyndige sætter sig ind i bilen, spørger du om ikke han lige kan lægge et stykke plastic på sædet, så han ikke snavser det til...

3. Når du sætter dig ind i bilen, kigger du på vinduesviskerarmen og siger: "Hvordan er det nu lige jeg blinker til højre og venstre?"

4. Lige inden I skal til at køre, gasser du helt vildt op, kigger over på den sagkyndige med et ondt blik og siger: "Spææænd seeeleeeen!" (Slip koblingen lidt hurtigt...)

5. Når den sagkyndige beder dig om at trække parkeringsbremsen, hiver du i det håndtag der åbner motorhjelmen og siger: "Hov!"

6. Når den sagkyndige beder dig om at stoppe, trykker du speederen helt i bund og siger: "Iiiih altså, jeg glemmer altid hvilken en der er bremsen!!".

7. Skru helt op for radioen. Når den sagkyndige rækker hånden frem for at skrue ned, giver du ham/hende et rap over fingrene med en kuglepen!

8. Midt under køreprøven lægger du blidt armen rundt om den sagkyndige.

9. Sig bandeord og giv de andre bilister "fingeren".

10. Når du holder ved et lyskryds gasser du op et par gange mens du knurrende kigger frem og tilbage på billisten ved siden af.

11. Dyt ad alle andre billister.

12. Spørg om ikke den sagkyndige skal læse videre til kørelærer.

13. Kort før du skal afslutte din køreprøve, tager du din mobiltelefon op og SMS'er til din kørelærer at prøven er gået helt perfekt!