Teoriundervisningen

Den teoretiske undervisning skal ifølge færdselsstyrelsen mindst omfatte:

  • 29 lektioner á 45 min.
  • 3 evaluerende teoriprøver

education1

Ønsketænkning for en kørelærer, men sådan kommer
teoriundervisningen desværre nok aldrig til at foregå  

 

Hvor lang tid varer en teoriaften?
Én lektion er på 45 min., og de fleste teoriaftener er afsat til mellem 3 og 4 lektioner, dvs. 2½ - 3 klokketimer.

Det er vigtigere at forstå fremfor at kunne bestå! 

Man kan sagtens være hammergod til udenadslære, og bestå en teoriprøve med 0 fejl, men det i sig selv beviser ikke at man er en god bilist.
Selvfølgelig bruger jeg også undervisningstid på at gøre dig klar til selve teoriprøven, så du består den i første hug! Men førsteprioriteten er, at den teoretiske undervisning "skal lette indlæringen af de praktiske færdigheder", som det så fint hedder i undervisningsplanen. Målet med teoriundervisningen er altså ikke udelukkende for, at du kan begå dig på nogle teoribilleder produceret engang i 80’erne, men for at du kan overføre din viden til den praktiske kørsel i trafikken.
Er det kedeligt?
Nope! Her bliver du undervist af et ægte, levende menneske - du bliver ikke sat foran en søvndyssende computerskærm. Jeg underviser vha. det nyeste computerstyrede undervisningssystem, hvilket inkluderer teoribilleder, videoklip og animationer på en storskærm.
Humor er en vigtig ingrediens i min undervisning, ikke mindst fordi noget af det kan være "tørt stof"... God underholdning undervisning med en frisk og engageret kørelærer skal nok holde dig vågen!

Hvordan øver jeg mig derhjemme?
Jeg har båcomputer_technologyde fysiske teorihæfter, DVD'er og CD'er med teoriprøver som du kan låne gratis hos mig. De er eniale hjælpemidler, som i kombination med den undervisning du får af mig, er med til at sikre at du består teoriprøven første gang! Men udover dette findes der også en række billige teoriprøvesider du kan supplere din forberedelse med, bl.a. prove.dk og teoriundervisning.dk .

Kan jeg følge med?
Jeg underviser altid mindre hold, så der er tid til alle dine spørgsmål. Der er ikke noget der hedder "dumme spørgsmål" her - kun dumme svar! :) Er du ordblind eller har du andre læsevanskeligheder er du kommet til rette sted! Alle kan lære det - også dig! Jeg kan love dig en sjov, interessant, tryg og hyggelig teori, med en teorilærer af kød og blod der kan besvare dine spørgsmål.

Jeg er sulten!
Jamen lille stakkel, kommer du direkte fra arbejde og har ikke nået at få noget at spise? Så smør dig dog en klapsammen - der er rugbrød og pålæg i køleskabet! Vi kan jo ikke have at undervisningen bliver forstyrret af rumlende mavser!

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?
Du skal regne med at fra introaftenen til selve teoriprøven går der lidt over en måned. Og den tid går stærkt! At du kan komme til teoriprøve kort efter undervisningens afslutning, forudsætter at du i allerede begyndelsen af forløbet har afleveret både din lægeattest og dit førstehjælpsbevis til mig. Det er nemlig kun når jeg har disse dokumenter at jeg kan bestille din teoriprøve. Og der kan godt være ventetid på teoriprøver i øjeblikket!
Og fra bestået teoriprøve går der ca. 1 måned. Igen afhænger det også af om der er ledige køreprøvetider hos politiet. Dette er ikke noget jeg er herre over. Gennemsnitligt tager det altså ca. 3-4 måneder at få et kørekort. 
Dog vil jeg pointere, at for at få kørekortet så hurtigt, kræver det også en tidsmæssig indsats fra din side, ikke mindst at du også kan køre om dagen.  
Hvis det viser sig at du har mere end almindeligt vanskeligt ved at lære at køre bil, og har brug for væsentligt flere ekstra lektioner end gennemsnittet, må du påregne et længere forløb end ovennævnte.
 

Hvor foregår teoriundervisningen henne?
Den foregår på Overgaden neden Vandet 31, nederst i det lille røde hus lige overfor Bådudlejningen - bare 1 minuts gang fra metro'en

P1030532kompmed_pil

.

 

 

  • Forbered dig før hver undervisning
  • Forstå principperne før
    du øver dig på CD'en
  • Lektionsplan skal underskrives
  • Teori og praktisk kørsel skal følges ad

Christianshavns køreskole - Overgaden neden Vandet 31, 1414 Kbh K - tlf: 26272869 - email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.