Her får du en samlet og realistisk pris på hvad det mindst koster at få kørekort:  
     

 • 29 teorilektioner med "live" undervisning af samme kørelærer. Ingen computerundervisning her!
 • 34 kørelektioner fordelt således:
  4 lektioner på lukket øvelsesområde ("kravlegården")
 • 6 lektioner på køreteknisk anlæg ("glatbanen")
 • 16 kørelektioner i trafik á 45 min. (8 grundlæggende køreture)
  6 kørelektioner i alm. trafik á 60 min.
  (6 repeterende køreture) 
 • 2 kørelektioner i forbindelsen med den praktiske køreprøve inkl. opvarmning og kørsel tilbage igen 
 • Lovpligtigt førstehjælpskursus (Varighed: 8 timer)
 • Kode til teoriundervisning og teoriprøver på Internettet til repetition hjemme (værdi kr. 500,00)
 • "Ny bilist"-magnetskilt som du modtager efter bestået køreprøve
 • Godkendelse på Borgerservice af Ansøgning om kørekort
 • Booking af teoriprøve og praktiske prøve
 • Teorihæfte + flere foldere af egen avl
 • Transport til/fra manøvrebane

Alt i alt kr. 18.995,00

Bemærk venligst, at prisen er inkl. teorimaterialer, 1.hjælpskursus, leje af skolevognen til køreprøven, manøvre /glatbane og alt i alt 24 kørelektioner på vej.
Danmarks mest enkle og samlede lovpakke! 

- Så nej, det er ikke fordi at jeg er meget dyrere end andre steder, det her er bare er et ærligt og redeligt eksempel på hvad du minimum har brug for, for at bestå en køreprøve i København.

Du behøver ikke betale hele beløbet på én gang! Se her 

Øvrige udgifter som ikke har med køreskolens undervisning at gøre:

Lægeattest og foto (som du ordner før teoristart) kr. 400,00

Køreprøvegebyr til politiet (obligatorisk)

kr.

600,00

 stop3

What you see is what you get !

Jeg inkluderer nemlig al grundlæggende køre- og teoriundervisning + seks yderligere kørelektioner som langt de fleste minimum har brug for når de skal tage kørekort i Hovedstaden. Det er nemlig meget, meget få der kan klare sig med de kun 16 lektioner som er Færdselsstyrelsens absolutte minimumskrav for at kunne komme til en køreprøve.
Søren Wiborg, som er leder af Trafiksektionen og politikommissær hos Københavns Politi, siger i en artikel fra 2013: "Det er naivt at tro, at man lærer at køre bil ved kun at tage lovpakken" (på 16 lektioner). Læs artiklen "Hver anden dumper køreprøven i København" på dette link.


16 kørelektioner (8 køreture i skolevognen á 1½ time) kan lade sig gøre i en mindre provinsby med to lyskryds og en enkelt højre vigepligt, men ikke i en travl storby som København med tung trafik, store vejkryds og vrimlende med cyklister, for bare at nævne et par faktorer. Måske har du brug for flere end 22 kørelektioner (1 lektion koster 330,00 kr), dette er meget individuelt. Men det finder vi ud af i fællesskab når køreprøven nærmer sig. Det vigtigste er at du er sikker i trafikken. Desuden sender jeg aldrig nogen til en køreprøve hvis jeg ikke kan se at de er klar. Men min erfaring er, at de fleste kan klare sig med ovenstående pakke, som reelt svarer til 12 køreture inkl opvarmning før køreprøven.


Pakken indeholder også kørsel til og fra manøvrebanen, alle nødvendige teorimaterialer, førstehjælpskursus, og sidst, men ikke mindst: leje af skolevognen til din afsluttende praktiske køreprøve inkl. opvarmning og kørsel tilbage til din bopæl - alene dette svarer til 3 kørelektioner udover de 22 andre kørelektioner på vej.
 
Jeg har ingen, gentager, ingen skjulte udgifter eller såkaldt "administrationsgebyrer" som vil overraske dig, og selvfølgelig er al service inkluderet.
Et eksempel: Når køreprøvegebyret til politiet skal betales, klarer du det selv - det tager to minutter på internettet og koster dig derved kun 600,00 kr. 
Jeg bliver glad fordi jeg sparer en masse tid på papirnusseri og du bliver glad fordi du 100% ved hvad du betaler for. Det er dét de i reklamerne kalder en "win-win-situation" :)

Kort sagt: Alle udgifter er samlet her, og du vil aldrig blive overrasket over en skjult ekstraudgift !

Næste holdstart

skolevogn-skilt_175 

Ubestemt tid. Desværre. 
Men du kan tilmelde dig ventelisten? :)

 

 

Klik på kronen og få KONGERÅD!
forbrugkrone

Christianshavns køreskole - Overgaden neden Vandet 31, 1414 Kbh K - tlf: 26272869 - email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.