Betaling

Ingen forvirrende "pakkeløsninger" her! Der er kun én meget enkelt samlet pakke på 18.995,00 som du har brug for. Men naturligvis er det ikke alle der lige nu og her står med så mange penge på kontoen. Har du ikke mulighed for at betale det samlede beløb, er du velkommen til at betale det i to - eller tre - rater, og f.eks. betale den første rate på kr. 9.500,00 kr. til introaftenen og 8.495,00 kr. senere.
Det er dog vigtigt at jeg modtager resten af beløbet senest sidste gang du afslutter teoriforløbet.

Jeg foretrækker helt klart at du overfører pengene via Netbank, men naturligvis kan det lade sig gøre at betale kontant.

Danske Bank
Reg.nr:   3103
Kontonr: 3103058473
Husk at skrive dit navn i feltet. Og evt. om det er første, anden eller tredje rate.


Bemærk i prislisten, at alle unødvendige ekstraudgifter er skåret væk. Som f.eks.:

gebyrfri1) Intet gebyr for at betale et gebyr! Du ordner selv betalingen af prøvegebyret til politiet med et par museklik. BEMÆRK: Køreprøvegebyret (600 kr) dækker udgifterne til begge prøver, både teoriprøve og praktisk køreprøve. Kun hvis du dumper en af disse prøver skal du betale 600 kr. igen.

2) Jeg tager naturligvis heller ingen ekstra gebyr for at køre på motorvej eller i mørke, som jo er en del af kørekortuddannelsen.

Christianshavns køreskole - Overgaden neden Vandet 31, 1414 Kbh K - tlf: 26272869 - email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.