Privatlivspolitik, persondataforordning, GDPR. Kært barn har mange navne, men et faktum er det, at EU´s lov om databeskyttelseslov (GDPR), trådte i kraft 25. maj 2018.

Som køreskoleindehaver er jeg selvfølgelig klar over at jeg har et ansvar for, hvordan jeg opbevarer og håndterer elevernes personlige oplysninger. Hvad det præcis er jeg skal bruge oplysningerne til, beskriver jeg her:

 

Sådan behandler jeg elevernes personlige oplysninger.

  • 1) Jeg bruger dine personfølsomme oplysninger (cpr.nr. og adresse) når jeg opretter og bestiller prøver på koreprovebooking.dk
  • 2) Dit telefonnummer vil kun blive brugt i forbindelse med bestilling af prøver på koreprovebooking.dk samt i forbindelse med aftaler om kørsel og undervisning.
  • 3) Dine personlige oplysninger vil kun blive udvekslet med Borgerservice og Politiet i forbindelse med godkendelse af kørekortansøgning.
  • 4) Personlige oplysninger vil blive slettet fra køreskolens systemer efter når du har bestået køreprøven. Dog er der krav til køreskolen om at opbevare lektionsplaner i 2 år. Disse opbevares i aflåst skab og vil blive makuleret efter 2 år.
  • 5) Alle fysiske dokumenter med følsomme personoplysninger, som i løbet af et kørekortforløb kan være i køreskolens varetægt, opbevares aflåst.

 

Christianshavns køreskole - Overgaden neden Vandet 31, 1414 Kbh K - tlf: 26272869 - email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.