Mine fordele

Det skal være en god oplevelse at tage kørekort, og det mål forsøger jeg altid at leve op til. Alle mennesker kan huske deres kørelærer, også selvom det er mange år siden de var var til køreprøve. Bare spørg dine forældre eller bedsteforældre - så skal du høre sjove historier!
Desværre kan ikke alle huske deres tid i skolevognen for det gode. Det vil du forhåbentligt komme til!

Jeg sætter en stor ære i at skilte med overskuelige samlede priser uden skjulte gebyrer og andre ekstraudgifter! Det er efterhånden blevet en hel jungle når man skal finde ud af hvad et kørekort koster. Hvis du gerne vil finde ud af hvad en "lovpakke" er for en størrelse, kan du få nogle gode råd fra en objektiv kilde  her.

Her har du den samme kørelærer til hele undervisningen (undtagen på glatbanen). Du får altså ikke én kørelærer til teoriundervisning, en anden én til manøvrebanekørsel og en tredje i skolevognen. Måske lyder det ikke umiddelbart som en oplagt fordel, men tro mig, dét er det!

Jeg tager aldrig for mange ind på et hold! Af samme grund er jeg desværre også nødt til at afvise en del kunder, når et hold er fyldt op (Der er dog mulighed for at blive skrevet op på en venteliste). Det er ikke fordi jeg ikke vil tjene penge, men jeg vægter min livskvalitet højere. Mindre hold betyder nemlig for mig mindre stress, og for dit vedkommende mere tid og kontakt.
Mit bedste råd er: Meld dig til et hold i god tid da holdene hurtigt bliver fyldt op. Og husk at bruge tilmeldingsknappen, det er ikke nok bare lige at ringe og sige at man gerne vil på næste hold.

 

Jeg gør også meget ud af at sætte et personlig præg på undervisningen. Det sker bl.a. gennem (røver)historier fra det virkelige liv, lidt fjolleri og ironi og deltagelse fra elevernes side.
Og så synes jeg at det er vigtigt at rammerne om teoriundervisningen er indbydende! Der er altid kaffe på kanden og småkager, slik o.l. på bordet - teorien glider nemmere ned når det samtidig er hyggeligt! Og kommer du direkte fra arbejde og ikke har nået at få noget at spise, tager du da bare noget rugbrød og pålæg fra køleskabet! Så kan du sidde og gumle på en spegedreng eller leverståhej mens du får teori. Bare du ikke smasker for højt! 
Jeg benytter mig også af videooptagelser af elevens kørsel, når vi nu frem mod den afsluttende køreprøve. Vi vil lave flere køreprøve-tester hvor vi ind i mellem standser og ser på videooptagelsen. Dette er en eminent måde at forbedre sin kørsel på.

Du kan altid komme ned i køreskolen og få en snak med mig, så kan du danne dig et indtryk af hvem jeg er. Det er dog kun en aften om ugen jeg er i lokalet, nemlig når der er teori.

Skriv en sms eller ring til mig på 26272869, så vi kan lave en aftale.

Her er du ikke blot et nummer, men derimod et individ som jeg følger tæt gennem hele forløbet.

 • Høj beståelses%! (Du kommer nemlig ikke til prøve før jeg ser at du er klar!
 • Samme erfarne kørelærer med godt humør til både teori og praktisk kørsel
 • Få elever på holdetalle kan følge med - ordblindhed er intet problem!
 • Gratis lån af teorimaterialer (hermed sparer du alene over 700 kr.!)
 • Rigtig teoriundervisning med personlig undervisning af høj kvalitet
  -du bliver ikke sat foran en computer med et par hørebøffer på!
 • Overskuelige og ærlige priser uden skjulte ekstraudgifter
  "Ny bilist"-magnetskilt som gave efter bestået køreprøve
 • Kørsel til/fra manøvrebanen uden ekstra beregning
 • Videooptagelser af kørslen i skolevognen
  1 minuts gang fra Christianshavns metro
 • Medlem af Dansk Kørelærer-union
 • Kaffe/te og tilbehør (naturligvis)
 • Nem skolevogn at betjene
 • Trygt, sjovt og lærerigt!

logo_01webCHRHAVNS
Valg af køreskole er en tillidssag!

Næste holdstart

skolevogn-skilt_175 

Ubestemt tid. Desværre. 
Men du kan tilmelde dig ventelisten? :)

 

 

Hvorfor skal du vælge min køreskole?

 • Små hold
 • Du er i fokus
 • Fornuftige samlede priser
 • Samme engagerede lærer til både teori og praktik

dku_100

Jeg er medlem af Dansk Kørelærer Union (DKU), som er hovedorganisation for Danmarks kørelærere.

DKU fungerer desuden også som ankenævn og garantifond, og dækker alle dine omkostninger i forbindelse med evt. klager over undervisningen.

Jeg skal dog for en god ordens skyld sige at jeg aldrig har fået en eneste klage. :)

Christianshavns køreskole - Overgaden neden Vandet 31, 1414 Kbh K - tlf: 26272869 - email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.