Min baggrund

Arbejde med menneskerfrank-10kompriJeg hedder Frank og det er mig der "kører" Christianshavns køreskole, høhø. 
Efter i mange år at have rejst kloden tynd med rygsæk, besluttede jeg mig for at slå mig fast ned i Danmark i 2001. Før jeg blev kørelærer arbejdede jeg meget med både fysisk og psykisk handicappede mennesker.

I 2001 uddannede jeg mig så som kørelærer på Dansk Kørelærerskole i Glostrup, og har altså været i branchen i efterhånden 17 år nu. Og minsandten om ikke jeg elsker mit job! Folk spørger mig engang imellem om det ikke er kedeligt at være kørelærer. Men nej, det er det bestemt ikke, der er ikke én dag der er den samme. For hver dag er jeg i kontakt med alle mulige (og umulige) elever, alle med forskellig baggrund og personlighed som vil lære at køre bil.
Udover det, er det jo aldrig kedeligt at køre bil med en urutineret bilist! Man ved aldrig hvad de kan finde på! Jeg har derfor gjort det til en vane, altid at tjekke avisernes dødsannoncer, når jeg står op om morgenen. Står mit navn ikke på listen, er jeg klar til en ny dag i dødens skygge... Nej, bare fis, hånden på hjertet har jeg aldrig kørt galt med en elev i alle de år jeg har været kørelærer - og det sker heller ikke med dig!
 

Personlighed
Min force er en blanding af tålmodighed, pædagogik, alvor og humor. Ekstrem plat humor, vil nogle måske mene . . .  Men når vi sidder i bilen er det ikke altid der er tid og overskud til at grine, at køre bil er jo faktisk noget der kræver al koncentration. Når køreturen så er slut og motoren er slukket og du har tørret sveden af panden, SÅ kan vi grine over at du lige var ved at køre en cyklist ned i et højresving og at det var godt jeg havde pedalerne.. :) 
At være kørelærer handler nemlig ikke bare om at lære en person at kunne køre en bil og at orientere sig.
Det vigtigste for dig, er først og fremmest at lære at håndtere din egen frygt, stress og usikkerhed under pres. Ellers kan du aldrig blive en god bilist.
Derfor bruger jeg meget tid på at lære dig en kørestil, som gør dig i stand til at gøre de ting der "bare skal gøres her og nu". Det kan godt være at det bliver lidt stressende engang imellem, f.eks. når vi øver vognbaneskift på H C Andersens Boulevard i myldretiden - men jeg lover dig at du kommer til at blive god til det!!
Mantraet er: Du skal skynde sig langsomt - medmindre lokummet brænder! (Husk papir!).

Fejl er godt. Mange fejl er meget godt
Er du bange ford_skolevogn_logor at begå fejl? Det viser bare at du er menneskelig. For det er jo "menneskeligt at fejle", som man siger. Det må betyde at jo flere fejl du begår, des mere menneskelig er du! 
Alt bliver selvfølgelig gentaget. Og gentaget. Om nødvendigt 117 gange!! (måske med et anstrengt smil på læben, grrrrrrr) – men hey, er tålmodighed ikke én af kørelærerens dyder - udover et godt humør?

 

Næste holdstart

skolevogn-skilt_175 

Ubestemt tid. Desværre. 
Men du kan tilmelde dig ventelisten? :)

 

 

dku_100

Jeg er medlem af Dansk Kørelærer Union (DKU), som er hovedorganisation for Danmarks kørelærere.

DKU fungerer desuden også som ankenævn og garantifond, og dækker alle dine omkostninger i forbindelse med evt. klager over undervisningen.

Jeg skal dog for en god ordens skyld sige at jeg aldrig har fået en eneste klage. :)

Christianshavns køreskole - Overgaden neden Vandet 31, 1414 Kbh K - tlf: 26272869 - email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.